Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro The Sun

Má jen půlku těla. Přesto je celý muž!

Seznamte se s neuvěřitelným příběhem muže, který má jen půlku těla.

Dnes pětatřicetiletý Kenny Easterday se narodil se vzácnou páteřní poruchou, která zastavila normální vývoj jeho páteře. Když mu bylo šest měsíců, lékaři mu museli amputovat obě nohy a část jeho holení kosti použili tak, že jí zakončili nedovyvinutou páteř.

Lékaři mu v dětství nabídli nejmodernější protézy, ale on jejich nošení nenáviděl. Místo toho se naučil k pohybu používat ruce a skateboard. „Táta se mnou trénoval chůzi na rukou,“ prozradil Kenny, který žije v Západní Virginii ve Spojených státech.

„Jen jsem mu řekl, aby chodil jako jeho matka. Víte, ona chodí jako kachna. Tak ji napodobil,“ řekl se smíchem Kennyho otec v televizním dokumentu.

magazin.cz

Normální život
Přestože mu lékaři tvrdili, že nepřežije jedenadvacáté narozeniny, je mu dnes již pětatřicet. Hraje kulečník a bowling a se svou snoubenkou Nicky si užívá plného sexuálního života.

Třiatřicetiletá Nicky prozradila, že lidi nejčastěji zajímá, zda má Kenny intimní orgány v pořádku. „Milujeme se jako každý jiný pár. Kenny má orgány vyvinuté jako normální muž.“

Filmová hvězda
Jako dítě účinkoval Kenny ve filmu, který popisoval jeho život. Jmenoval se The Kid Brother. Emocionální snímek se zaměřil na jeho adaptaci na život s neobvyklým handicapem a také na jeho nekonvenční metodu chůze, napsal deník The Sun.

V jedné scéně se svými protézami upadl a prohlásil: „Jsem handicapovaný kvůli těmhle blbým nohám.“

V novém dokumentu, který o něm americká televize právě dotočila, také prozradil, že už byl jednou ženatý a se svou první ženou Sarah se rozvedl. Jeho snoubenka Nicky má dvě malé děti.


Kenny přiznal svůj velký sen: „Chtěl bych dítě, které by mělo mé jméno. Někoho, kdo ponese můj odkaz, a bude moci říct: ´Tak, tohle je můj táta.´“

Jelikož mu lékaři předpovídali, že se nedožije dospělosti, rád by měl dítě co nejdříve. S jeho nemocí totiž umírá většina lidí v mladém věku. „Už bych měl být mrtvý. Doktoři mi dal čas jen do jednadvaceti. Mně už je pětatřicet.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 112