Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ozzy Osbourne / foto: Shutterstock

Ozzy Osbourne nosil nacistickou uniformu

Rocker Ozzy Osbourne koncem šedesátých let učinil šokující objev, když se hrabal v šatníku své fanynky, u které strávil noc. Našel tam uniformu důstojníka SS.

Rockový bouřlivák v roce 1969 v Německu koncertoval se začínající kapelou Black Sabbath a zůstal přes noc v bytě jedné ze svých obdivovatelek.

Následující den v jejím šatníku objevil některé bizarní kousky a neodolal. Oblékl se do nalezené uniformy SS, aby se v ní mohl po jejím bytě producírovat.

Nehrabej se ve věcech

"Kdysi jsem strávil noc s jednou ‚kočičkou' a ona mi takhle po ránu říká, že jde do práce a já že můžu zůstat, jestli chci. Ale potom dodala: ‚Jen se mi nehrabej ve věcech, OK?' No, tohle je, jako když před býkem máváte červeným hadrem, že jo? Takže jen co za ní zaklaply dveře, šel jsem se podívat do jejích skříní a to mě pos*r, najednou v ruce držím nacistickou uniformu. Byla úplně vzadu… asi po jejím otci," zavzpomínal Ozzy pro časopis Uncut.

"Tak jsem ji hodil na sebe a začal jsem mašírovat po jejím bytě. Jasně, že když se to odpoledne vrátila, tak mě našla, jak dělám čistku v jejím baru a srandovním německým přízvukem vyštěkávám rozkazy. Náš vztah po tomhle opravdu nevydržel dlouho," dodal se smíchem Osbourne.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 79