Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vyznavačka emo stylu / foto: sxc.hu

Čtrnáctiletá bezdomovkyně. Sex za 20 euro

Čtrnáctiletá dívka udala na policii devětačtyřicetiletého stavebního dělníka z Berlína. Podle její výpovědi ji měl chlípník na prahu padesátky prakticky denně nutit k sexu. A to téměř po celý rok!

Pikantní na zmíněné kauze je skutečnost, že děvče je bezdomovkyní a žilo v bytě obviněného.

V říjnu 2008 našla tehdy třináctiletá školačka přístřeší u nyní soudně stíhaného muže v berlínské části Johannisthal. Seznámení a dohodu mezi nimi zprostředkovala její kamarádka. Od loňského února pak měl "pan domácí" holčinu takřka denně pohlavně zneužívat.

Měl z ní legraci

"Sama sobě se ošklivím, byla to největší chyba mého života," řekla údajná oběť během své svědecké výpovědi.

Jak vysvětlila, neměla jinou možnost, protože nevěděla, kam by se uchýlila. A ze strachu, že ji obžalovaný bude bít, s ním téměř denně spala. Když ho zkoušela odmítnout, měl prý z ní údajný trýznitel jen legraci.

Ten její tvrzení striktně popírá. Podle jeho slov má jít o akt dívčiny pomsty, neboť jí předtím, než ho udala, ostře vyčetl její zahálčivý způsob života.

Pan domácí
Jak uvádí server nachrichten.de, osud svedl nesourodou dvojici dohromady v situaci, kdy děvče chtělo nějak získat peníze, aby se dostalo na diskotéku. Jedna kamarádka dohodla setkání stavebního dělníka a školačky e-mailem.

Už při prvním setkání pak prý mezi nimi došlo k intimnímu styku, za který dívka dostala dvacet euro.

V té době prý přespávala v jakési chatce. Poté přijala nabídku svého nového, o pětatřicet let staršího známého, aby zůstala u něj. Netušila však prý, že ji v jeho bytě čeká každodenní peklo.

Je-li to vše skutečně pravda, o tom nyní rozhoduje berlínský zemský soud. Pokud bude vina obžalovaného prokázána, čeká jej vysoký trest. Zatím je totiž obžalován jak ze znásilnění, tak i z pohlavního zneužívání nezletilé osoby.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 69