Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga šokuje: Mohla bych se zamilovat do ženy

Zpěvačka Lady Gaga, vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta (23), si prý dokáže představit, že by se zamilovala do ženy.

Ultra-popová hvězda přiznává, že i když nemá čas na lásku, nemá ani žádná omezení, pokud jde o sexualitu.

"Láska je o nebezpečí, vždycky. Láska skáče z útesů, láska je iracionální. Drží vás při životě a zároveň vás ničí," uvedla třiadvacetiletá rodačka z New Yorku pro časopis Now. "Hledání lásky dodává výživu umělecké duši. Bojím se, že když člověk skutečně lásku najde, nezůstane nic, o čem by potom psal písně."

Na otázku, zda by se mohla zamilovat do ženy, hvězda odpovídá: "Samozřejmě že ano! Když dojde na lásku, neexistují pravidla ani omezení."

Láska není sex
Ale lásku podle svých slov vnímá odděleně od sexu. "Shodou okolností mě zrovna přitahuje mužská sexualita. Muži mají něco, co mi chybí a čeho si opravdu cením," říká Gaga.

Co to však přesně je, to blonďatá kráska neuvedla. Nedávno však prohlásila, že svému publiku chystá překvapení ve formě umělého penisu, který si připne na pódiu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 72