Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Fotky z druhu WTF! To jsou věci...

Život píše nejlepší příhody.

Kouzlo nečekaného nebo génius nahraného? Nevadí, zda jsou fotky dílem náhody nebo produktem lidské kreativity. Rozhodně ale nutí položit otázku, co to sakra je?

Třeba dívka, která si dělá dobře šikovně postavenou rukou sochy. Jde-li o veřejný park, musela být její touha opravdu zoufalá, případně nikdy neslyšela o studu.

magazin.cz


Šerm v domově důchodců? Až budeme staří, také budeme chtít žít plným aktivním životem, ale šerm za pomoci chodítek přeci jen působí poněkud absurdně.

magazin.cz

Neměli by se pracovníci s dětmi pořádně prověřovat? Zvlášť když mají představovat plyšového maskota, který je magnetem pro děti. Doufejme, že tady jde spíš o nešíkovné zakopnutí holčičky s ještě víc nešťastným dopadem.

magazin.cz


Na dveře sice klepe jaro, ale zima se ne a ne pustit. Na horách se bude zase lyžovat do května. Proto se hodí připomenout si některé značky. Nesouložit zezadu na vleku!

magazin.cz

I kreslené postavičky mají své touhy, ne že ne. A když jim před oči postavíte nahou babu, zachovají se jako každý mužský.

magazin.cz

WTF? Co má tohle znamenat, opravdu netušíme. Focení evidentně seriózní reklamní fotky narušil zřejmě uprchlík z nedalekého ústavu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 114