Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dekolt / foto: shutterstock

Sharon Osbournová prodá použité silikony na eBay

Manželka Ozzyho Osbourna tvrdí, že se jí vylepšená ňadra nelíbí, a chce jít znovu pod nůž.

Sharon Osbournová, populární televizní osobnost, řekla reportérům listu Now!:
"Přeji si, abych na tu poslední operaci vůbec nešla. Nandali do mne takové ohromné vaky, které jsou navíc ještě moc kulaté. Vypadá to, jako bych měla na prsou vodní postel. Dám ty implantáty na eBay."

I s podpisem?
Je velmi pravděpodobné, že se najdou lidé, kteří o takové zvláštní suvenýry budou mít zájem. Není ale jisté, jestli Sharon implantáty také podepíše.

Sharon je známá svou prostořekostí a nevadí jí bavit se ani o osobních věcech. Přiznává, že za kosmetické operace už utratila v přepočtu skoro 8,5 milionu Kč a účty porostou i nadále.

"Možná, až mi bude přes šedesát, něco se sebou zase udělám. Nechci mít vytahanou kůži na krku," přiznala Sharon.

magazin.cz

Trpělivost s Ozzym
A podělila se i o pár tipů na šťastné manželství. Za Ozzyho je vdaná už 27 let a tvrdí, že na čem jí nejvíc záleží, je trpělivost. V manželství jim to prý klape, ale měli i krizi. Bylo to poté, co jejich děti Aimee, Kelly a Jack vylétly z rodného hnízda.

"Bylo to hrozné. Když se odstěhovali, měli jsme s Ozzym opravdovou krizi. Teď je ale zase všechno v pořádku. Prostě jsme přešli do dalšího stádia našeho života," dodala spokojeně vypadající matka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23