Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Američanka bourala, když si za jízdy holila rozkrok

Možná na silnicích přibude nová značka: Zákaz holení rozkroku při jízdě. Ptáte se proč? Že by taková blbost nikoho nenapadla? Omyl.

Když na Floridě přijela k nehodě dálniční policie, zjistila, že příčinou byla nepozornost řidičky. Přesněji řečeno, sedmatřicetiletá Megan Barnesová si místo sledování vozovky holila intimní partie. Její bývalý manžel, který seděl vedle, přidržoval volant. Když ale před nimi jedoucí pick-up náhle zastavil, nestihla zaměstnaná žena zareagovat a auto neubrzdila.

„Řekla, že jela navštívit svého přítele do Key West a chtěla, aby jí to slušelo,“ říká jeden z policistů Gary Dunick. „Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak bych tomu nevěřil.“

Aby toho nebylo málo, Megan Barnesová ani její Ford neměly na vozovce co dělat. Megan měla již pět let propadlý řidičský průkaz.

Zabedněnci za volantem
Není proto divu, že se žena snažila své provinění zamaskovat. Řidič nabouraného Chevroletu později vypověděl, že po nehodě Ford pokračoval ještě asi půl míle. Pak řidička skočila na zadní sedadlo a její spolujezdec si sedl na místo řidiče. „Bylo to jako ve staré komedii.“

Paní Barnesové se může její vášeň pro hladký rozkrok pěkně vymstít. Pokud bude shledána vinou, může skončit ve vězení i na jeden rok.

„Když se to rozkřiklo, telefon mi zvonil celý den. Vím, že to má určitou vtipnou stránku, ale zároveň je to smrtelně vážná věc. Už takhle je to na silnicích velmi nebezpečné, a když si představím, že řídí i takovýhle zabedněnci, hrůza pomyslet,“ řekl policista na závěr.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 170