Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Yu Tsai /Muse

Lindsay Lohanová: Odvykačka byla jako dovolená

Pobyt na odvykací klinice byl jako dovolená, říká Lindsay Lohanová.

Herečka a zpěvačka Lindsay Lohanová byla dvakrát zatčena za řízení v opilosti a pod vlivem alkoholu zavinila i několik dalších menších nehod. Teď přiznává, že na kliniku šla jen proto, aby se vyhnula vězení.

"Upřímně řečeno, dvakrát jsem šla na rehabilitační kliniku jen proto, protože mi to soud nařídil. Byla to povinnost. Musela jsem tam jít, abych nešla do vězení. Ale bylo to jako dovolená. Hrozně ráda se seznamuji s novými lidmi a naslouchám jejich příběhům. Setkala jsem se s pár opravdu skvělými osobami. Taky bylo příjemné na chvíli všem uniknout. Kolem mne bylo pořád hodně ruchu, takže pobyt na klinice byl rozhodně pozitivní zážitek," přiznala Lohanová, která je dnes známá už spíš svými osobními problémy.

V rozhovoru pro list OK! Lohanová také dodala, že pracuje na své autobiografii.

"Hodně píšu a pomáhá mi to, protože když to vidím na papíře, spíš si uvědomím, co se vlastně se mnou děje. Začala jsem pracovat na knize. Nějakou dobu to bude trvat, sepsat všechno, co se mi přihodilo. Začala jsem už před rokem, ale k napsání je toho hodně," přiznala Lohanová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28