Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Třicátnice spala s dvanáctiletým klukem. 200krát!

Dostala za to devítiletý žalář.

Svobodná matka ve věku 36 let takřka dvěstěkrát souložila s dvanáctiletým chlapcem. Soud ji za to poslal na devět let do vězení.

Dávala mu dárky

Angela Sullivanová svého dětského milence dokonce odměnila dvěma páry tenisek, když se s ní vyspal posté. Věcně motivované zneužívání pokračovalo dále.

Šestatřicetiletá Britka má přitom sama syna ve stejném věku jako zneužívaný chlapec. Když ji v říjnu loňského roku zatkla policie, našla u ní diář, do kterého si neváhala zapsat své úspěchy. Hocha zneužila přesně 191krát.

Soudce, který poslal Angelu Sullivanovou na devět let do vězení, označil její konání za šokující. Považuje ho však za úchylku, nikoliv něco ještě vážnějšího. Snad i proto dostala žena relativně nízký trest.

Podle soudce by se každopádně měla stydět, že nechávala chlapce, aby se opíjel, a pak zneužívala jeho stavu k sexuálnímu styku. Dítě si z toho prý může odnést psychické následky na celý život.

Soulož v synově posteli
Je nicméně otázkou, zda dotyčná skutečně není tak nebezpečná, jak tvrdí soud.

Už samotný souběh událostí je značně znepokojující. Žena si svou sexuální oběť vyhlédla na večírku, který sama pořádala. Podle všeho na něm děti zcela volně konzumovaly alkohol.

Dotyčný chlapec se natolik opil, že ho žena zavedla do horní části domu, položila ho na postel svého syna a znásilnila ho. Ráno mu řekla, že se to nesmí nikdo dozvědět – a jejich prapodivný vztah pokračoval.

Angela posílala běžně svého syna k prarodičům, aby měla s mladým milencem dům pro sebe. Z jejího diáře vyplývá, že se nějakým zvráceným způsobem domnívala, že spolu mají vztah.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 236