Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Channing Tatum / foto: Shutterstock

Channing Tatum: V baru se potřebuju pořádně ožrat!

Americký herec Channing Tatum (29) má nejraději, když může po večerech obrážet podniky, kde se opije a pořádně vyřádí.

Tatum, známý z filmu Milý Johne, prohlásil, že nesnáší noční život v Los Angeles, protože tam nemají žádné taneční kluby, kde by se mohl pobavit.

"Los Angeles je na nic, pokud jde o noční život. Všichni jenom sedí u stolu, popíjejí koktejly a hledí jeden na druhého. Zato na Floridě můžu jít do klubu, opít se, zpotit se, zatancovat si, užívat si a vzít si taxi domů. Tady není žádný podnik, kde bych se mohl takhle vytancovat. Chybí mi to, fakt jo!" uvedl pro časopis Details hezoun, kterého jsme mohli v poslední době vidět také ve filmu Veřejní nepřátelé.

Devětadvacetiletá filmová hvězda se v tanci vyžívala odjakživa a nedávno na sebe dokonce prozradila, že ve svých osmnácti letech pracoval jako striptér.

"Žil jsem takhle skoro rok. Měl jsem bláznivý život, na to vemte jed," popsal Tatum. "V té době to vypadalo jako skvělá zábava a vyvázl jsem tehdy bez újmy. Není to nic, za co bych se styděl, ale ani na to nejsem hrdý. Chtěl jsem o tom mluvit už na začátku své kariéry, ale můj manažer mě od toho odrazoval. Když se o tom dozvěděla má žena, okamžitě mě požádala, abych jí zatančil," dodal s úsměvem sympatický mladík.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 42