Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lara Stoneová / foto: thelovemagazineblog.wordpress.com

Největší krásky se svlékly pro LOVE. Porovnejte je.

Kate Mossová, Naomi Campbellová a šest dalších modelek se svléklo pro magazín LOVE.

Všechny krásky se objeví v identických (a zcela nahých) pózách a všechny přímo na obálce. Magazín totiž bude k mání v osmi mutacích. Vychází sice jen dvakrát do roka, ale k dostání bude už v pondělí.

"Pro toto číslo LOVE jsme se rozhodly oslovit osm žen, o nichž se obecně říká, že jsou nejkrásnější na světě. Pak jsme je přesvědčili, aby ukázaly svá těla - o nichž se obecně říká, že jsou rovněž nejkrásnější na světě -, a nafotili jsme je na obálku v naprosto stejné pozici," říká redaktorka listu Katie Brandová.

magazin.cz

"Udělali jsme to, abychom ukázali, jak moc se od sebe tyto ženy liší, a proto jsme také otiskli i jejich míry. Šlo nám o to ukázat, že krása není neměnná. Má různé podoby, a to právě ukazují míry žen na našich obálkách," sdělila Brandová reportérům listu Guardian.

Kromě Mossové a Campbellové se na obálce objeví i Natalia Vodianová, Amber Velletová, Jeneil Williamsová, Kristen McMenamyová, Lara Stoneová a Darie Werbová.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 209