Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sandra Bullock / foto: Shutterstock

Sandra Bullocková je nažhavená. I na veřejnosti

Na svého manžela...

Sandra Bullocková (45) se dokázala pěkně rozpálit, když v sobotu přebírala cenu SAG Award. Na pódiu se divákům svěřila s tím, jak touží po svém muži.

Herečka, známá svými rolemi ve filmech Slečna Drsňák či Nebezpečná rychlost, v sobotu 23. ledna získala cenu Screen Actors Guild za výjimečný výkon v hlavní roli filmu The Blind Side. Během své chvíle na pódiu Sandra Bullocková mimo jiné děkovala za podporu svému manželovi a postupně se divákům svěřila i s tím, jak ji manžel vzrušuje.

"Navlékáš se do smokingu a sedíš u stolu s cizími lidmi," dojímala se Bullocková směrem ke svému manželovi Jesse G. Jamesovi (40), který je vášnivý motorkář. "A já tě tam nechám a ty skončíš s něčím takovým, jako je e-mail na Morgana Freemana. Nechápu, jak to děláš," usmívala se zralá kráska.

"Tak moc tě miluju, a jsi tak vzrušující. Tak moc tě chci!" dodala Sandra.

Po jejích citovaných slovech se "tvrďák" James, kterého z publika snímala kamera, dokonce začervenal.

Jesse James, známá televizní osobnost, která zároveň šéfuje společnosti vyrábějící motocykly na zakázku, žije s Bullockovou v manželství od roku 2005.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44