Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beckham v reklamě Armaniho / foto: Armani

Reportérka ručně prozkoumala Beckhamův penis!

Reportérka chtěla zjistit, jestli reklama pro Armaniho nepřeháněla.

David Beckham se stal obětí populární italské televizní show. Reportérka z tohoto pořadu si na fotbalistu počkala a bez okolků ručně zjistila, co má vlastně v kalhotách.

Beckham zrovna mluvil před hotelem s novináři, když se k němu naklonila Elena Do Ciocciová a mírně mu zmáčkla rozkrok. Šlo prý o to "otestovat", jestli skutečnost odpovídá reklamním plakátům pro Armaniho, na nichž se anglický fotbalista chlubil svými přednostmi v těsném spodním prádle.

Stydlín utekl

Beckhama toto narušení soukromí samozřejmě šokovalo a od blonďaté reportérky okamžitě utekl. Když pak jeho ochranka reportérku honila, začala Elena křičet "E piccolo Beckham!" (Beckham je mrňous). Kameraman televizní show to všechno poctivě natáčel.

Televizní show, která si tento kousek objednala, se jmenuje "Hyeny". A jak uvádí list Telegraph, vysílá ji televizní kanál Italia1, jeden ze skupiny televizních stanic, které vlastní Silvio Berlusconi. Ten je majitelem fotbalového klubu AC Milan, jehož dres Beckham momentálně obléká.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 70