Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Denise Milaniová / foto: denisemilani.com

Z české modelky je prsatá Wonder Woman

Supermanova kámoška se má čím chlubit. Tím spíš, když se do ní vtělí česká rodačka Denise Milani.

Americký zábavní server IGN přináší informace ze světa filmů, počítačových her nebo komiksů. Kromě těchto geekovin ale čtenářům nabízí i lechtivější rubriky, kde nejde ani tak o písmenka a texty, jako spíš o fotky polonahých dívek. Únorovou „Babe of the Day“ se stala i česká rodačka.

Denise Milani se (prý) narodila v roce 1980 ve Frýdku-Místku, ale emigrovala do Spojených států, kde rozjela velmi úspěšnou kariéru modelky. Milani se pohybuje v takzvané sféře non-nude modelingu – fotí erotické obrázky, není na nich nahá, ale člověk si z odhalených křivek leccos domyslí. Používá se pro ně také označení pin-up.

magazin.cz
magazin.cz

Pin-up girl Denise Milani váží podle oficiálních čísel 56 kilogramů při výšce 163 centimetrů. Obrázky vidíte kolem, takže je zbytečné zatajovat, že má poprsí velikosti 90DDD. Stejně tak je zbytečné hrát si na to, že recept jejího úspěchu neobsahuje mléko.

Redaktoři IGN vybrali do rubriky její fotky, kde pózuje v kostýmu komiksové hrdinky Wonder Woman. Oble(če)k samozřejmě zdůrazňuje přednosti, už kreslená verze se má čím chlubit. Což je podle nás také tajný důvod, proč se s ní Superman, na první pohled vzorný skautík, dlouhá léta kamarádí.

magazin.cz

Filmovou verzi Wonder Woman připravoval producent Joel Silver (Smrtonosná past, Matrix, Sherlock Holmes) už od roku 2001. V souvislosti s rolí padala jména jako Angelina Jolie, Beyoncé Knowles, Sandra Bullock, Megan Fox nebo Catherine-Zeta Jones. Nicméně projekt dosud nebyl realizován a nepohnul s ním ani režisér a scenárista Joss Whedon (Buffy, Firefly, Dům loutek).

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 178