Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Belohorcová / foto: Korzo

Belohorcová bude rodit Salmu Hájek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) se pouhé tři týdny před porodem zúčastnila spolu s přítelem Vlastou Hájkem otevírání nového retro music baru v centru Prahy Mazanej Králíček.

Přesto, že je krátce před porodem, stále aktivně pracuje. "Už jednou jsem si na chvilku oddychla, ale zbývají mi ještě tři týdny. Cítím se skvěle, tak pořád pracuji," vysvětlila Zuzka Korzu. "Dávám si poslední týden. Dotočím, co mám, a dva týdny před porodem už budu odpočívat. Slíbila jsem to paní doktorce," prozradila.

Přestože první čtyři měsíce těhotenství trpěla bývalá moderátorka pořadu Peříčko těžkou alergií, teď je, zdá se, všechno v pořádku.

Dítě odrodí Vlk

magazin.cz
"Alergie už mě netrápí. Přesně, jak řekla paní doktorka. Počkejte do čtvrtého měsíce a ona odezní. A opravdu. Cítím se teď velmi dobře. Vůbec mi nevadí jednou za čas vyrazit na nějakou akci a něco si pracovně udělat. Kdybych to totiž neudělala, tak asi ani nevstanu," říká se smíchem moderátorka, kterou už brzy čekají mateřské povinnosti.

Svou dceru Salmu Hájek chce porodit v motolské nemocnici u stejného porodníka jako herečka Alice Bendová. "Budu rodit u pana doktora Vlka. Je to velký sympaťák a pohodový chlapík. Jsem ráda, že budu rodit právě u něj. Vlasta tam bude se mnou, tak doufám, že všechno dobře dopadne. Ze samotného porodu strach nemám. Horší to bude potom," dodává Zuzka s úsměvem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11