Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cheryl Cole / foto: Egotastic

Cheryl Cole: První sex v patnácti

Americká zpěvačka a módní ikona Cheryl Cole je hrdá na to, že se svou první sexuální zkušeností "počkala" až do patnácti let.

Okouzlující kráska a bývalá členka skupiny Girls Aloud, známá dříve pod rodným příjmením Tweedy, která je už tři roky vdaná za fotbalovou hvězdu Ashleyho Colea, přišla o panenství v patnácti letech. Zároveň však dodává, že pokusům svého tehdejšího přítele o intimní sblížení odolávala celé tři měsíce.

"Nikdy jsem neměla ‚známost na jednu noc`. Jen pomyšlení na to, že bych se chovala důvěrně k někomu, koho opravdu neznám, mě děsí. Myslím si, že by si muži měli tuto intimní blízkost zasloužit," řekla Cole magazínu Glamour. "Bylo mi patnáct, když jsem přišla o panenství, ale svého přítele jsem nechala tři měsíce čekat. Takže jsem na sebe velice hrdá."

Cheryl zastává staromódní názory na partnerské vztahy a je spokojená s tím, že se vdala v pouhých 23 letech.

Na otázku, zda nelituje, že se vdávala tak mladá, odpověděla: "Opravdu ne, všechny ženy v mé rodině to tak udělaly. Než jsem Ashleyho potkala, měla jsem jen tři dlouhodobé známosti," dodává hrdě diva, která se v loňském roce stala sexuálním symbolem světa.

Podle časopisu FHM se Cheryl v roce 2008 umístila na sedmém místě ze sta nejpřitažlivějších žen světa a v loňském roce se stala dokonce "nejvíce sexy ženou světa".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 147