Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Tři nejdivnější plastické operace

Víte, že lidé si nechávají odebrat žebra či implantovat podprsenku?

Touha lidí po kráse či výjimečnosti někdy nezná mezí, a tak nechávají na svém těle vyřádit chirurgy s jejich skalpely.

Silikonová podprsenka
Ženské poprsí se už dlouho může zvětšit, zmenšit či modelovat. Tyto zákroky ovšem někdy vyžadují vpravení objemného silikonového implantátu či rozsáhlou práci se skalpelem. Poněkud netradičním řešením je voperovaná podprsenka. Je ze silikonu a vypadá téměř jako klasická, jak ji všichni znají. Jen je vpravena pod kůži, připevněna k žebrům a umožňuje tak vymodelovat ňadra přesně podle představ majitelky a to navždy.

magazin.cz

Odstranění spodních žeber
Cílem této operace je zeštíhlení pasu, dojde k odstranění volných žeber 12 a 11, občas také i desáté. Při odejmutí zůstává zadní část žeber nedotčena, aby vnitřní orgány zůstaly chráněny. Zároveň je obvyklý i zásah na břichu a postava ženy tak získávavá tvar přesýpacích hodin. Protože žebra už nerostou, jedná se o nevratnou operaci probíhající navíc v celkové anestezii.

magazin.cz

Falešné otisky prstů
Operace často vídaná v akčních filmech už vstoupila i do běžného života. Sedmadvacetiletá Lin Rong byla deportována z Japonska do Číny, po výměně svých otisků se vrátila zpět a stihla se ještě párkrát provinit proti zákonu. Návrat ji umožnilo prohození jejích otisků prstů z levé ruky na pravou a naopak. Japonska policie si všimla neobvyklých jizev na prstech Lin Rong a následným porovnáním odhalila její totožnost. Lin údajně zaplatila za operaci v Číně 15 tisíc dolarů. Zpět chtěla peníze získat sňatkovým podvodem, za který byla nakonec zatčena.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 113