Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Archiv

Bizarní strachy hvězd – ze sexu i z motýlů...

Strach ze sexu, vody nebo dokonce z motýlů? Celebrity se zdají perfektní, ale pod blyštivým povrchem mohou skrývat velice bizarní fóbie.

Tak například Jennifer Aniston trpí velice běžnou fóbií, bojí se létání. A není jedinou slavnou celebritou, která nenávidí paluby letadel. Ani Colin Farrell a Whoopi Goldberg, stejně jako soulová diva Aretha Franklin, se nestanou sběrateli nalétaných mílí zdarma. U vytížených herců to není zrovna praktická fóbie.

O poznání kurióznějším strachem se může pochlubit nejvíc sexy žena světa Megan Fox. Jedenadvacetiletá kráska se bojí lidského (špatného?) dechu.

Možná budete překvapeni fóbií Carmen Electry, která proslula jako sexbomba seriálu Pobřežní hlídka. Carmen má hrůzu z vody! „Dostanu záchvat paniky, jakmile se přiblížím k vodě,“ přiznala herečka.

Také věčně odhalené Lagy Gaga je těžké uvěřit, že má strach ze sexu! „Pokud jde o muže, nemám žádné sebevědomí,“ přiznala v jednom rozhovoru.

A ten, kdo určitě potřebuje návštěvu psychologa, je Victoria Beckham, která počítá plechovky koly před tím, než je strčí do lednice. To ze strachu, že mít i jednu jedinou je moc.

A kdo se bojí motýlů? Je to australská hvězda Nicole Kidman!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34