Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: parishiltonrecord

Blondýna Paris Hilton. Na Santu věřila do 16ti!

Paris Hilton hrdě přiznává, že na Santa Clause věřila do svých šestnácti let. I dnes se ráda nechá přesvědčit o jeho existenci.

Dědička hotelového impéria věřila, že postava Santa Clause je skutečná, a to do svých šestnácti let. I dnes nutí svou matku Kathy Hilton, aby o Vánocích na krb věšela ponožku plnou dárků. Paris tak může předstírat, že ji Santa navštívil.

"My své dárky obvykle rozbalujeme hned ráno. V tomto čase jsem jako malé dítě a nemůžu se dočkat. Opravdu jsem věřila na Santa Clause do svých šestnácti! Moje máma stále jen pro mě věší ponožku, takže to můžu pořád předstírat," vypráví Paris.

Paní Hilton vaří
I když miluje, když je prostřednictvím dárků rozmazlovaná, hotelová dědička se zároveň moc snaží o to, aby si její milovaní tento den také užili. Paris dokonce zve své přátele, aby se o Vánocích k ní a k její rodině - ke Kathy, tátovi Richardovi, sestře Nicky a k jejím bratrům Conradovi a Barronovi - přidali, pokud nemají ke komu jít.

"Já prostě Vánoce miluju. Je to skvělá výmluva na to, abychom si všichni povyrazili," vysvětluje známá diva.

"Vždy jsem ten den trávila se svou rodinou. Tento rok zůstaneme doma, to je opravdu vzrušující. Moje máma navaří úžasná jídla, my budeme hodně jíst a prostě strávíme čas společně. Později ten den pozvu nějaké své přátele, kterým už rodiče zemřeli nebo kteří nemají svou rodinu ve městě, aby k nám přišli. Nesnesu pomyšlení, že by někdo o Vánocích zůstal sám," dodává.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 204