Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Plastický lékař operoval manželku 8krát! Aby byla perfektní!

Plastický chirurg operoval svou vlastní ženu osmkrát. Aby z ní udělal dokonalou ženu!

Před tím, než začal Reza Voussogh pracovat na těle své manželky, byla to žena průměrně oplácaná, s plochým hrudníkem, sádelnatými stehny, s břišní pneumatikou a povadlými víčky.

Třiatřicetiletá Cany, jeho žena a pacientka, říká: „Když jsme se potkali, pracovala jsem v gastronomii.“

Její manžel reagoval rychle, když se mu svěřila, že by chtěla poopravit pár „tělesných nedostatků“. Splnil si tak svůj sen, aby vytvořil ženu svých snů za pomoci plastické chirurgie. Navíc se do ženy, která se stala jeho pracovním materiálem, zamiloval.

Aby vytvořil ženu podle svých představ, musel provést osm operací! Řezal, šil, vysával a naopak vkládal materiál, kde bylo potřeba, aby zvýraznil její krásu.

Žena říká: „Když je váš manžel plastický chirurg, stane se skalpel vaším nejlepším kamarádem.“

Na klinice svého manžela podstoupila Cany procedury za 20 tisíc liber, což je v přepočtu asi 600 tisíc korun, což obnáší průměrně asi 1200 pacientů za rok. Nicméně chirurg připouští, že do této částky započítal i koupi nových podprsenek, které potřebovala po každé operaci.

Jaké to vlastně je řezat do vlastní manželky? Berlínský lékař říká: „Perverzní? Ne. Na operačním stole, když má obličej přikrytý rouškou, je to anonymní pacientka jako každá jiná.“

A hrdě dodal: „Byla to velká výzva udělat ty samé věci jako příroda, ale lépe.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62