Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

5 nejvtipnějších polštářů: jako ženský klín i klávesnice

Spát, spát, spát! Co jiného byste chtěli dělat v takových chladných dnech? Tady jsou tipy na polštáře, na které můžete bez obav složit hlavu...

Polštář, jako partner...
Jste singl? Připadáte si na svém lůžku poněkud osaměle? Pak vyzkoušejte japonský zlepšovák – „polštář coby partner“. Asijský výrobce ho nabízí ve dvou variantách. Pro ženy je určený polštář Boyfriend´s Arm Pillow simulující objetí mužské paže.

Chlapíci - samotáři zase ocení podhlavník Girlfriend Lap Pillow ve tvaru ženského klína a stehen, jenž obepíná těsná (černá nebo červená) minisukně. Tento bezesporu praktický výrobek si můžete pořídit na https://himeyashop.com za 155 dolarů (asi 2790 Kč plus poštovné).

magazin.cz


R.I.P. aneb Odpočívej v pokoji
Říká se, že pokud si chcete dosyta oddáchnout, tak si musíte počkat na smrt. Nevýhodou tohoto „spočinutí“ však je, že se už neprobudíte. Ale není smrt jako smrt.

Polštář s lebkou sice smrt připomíná, nicméně v její nevinné formě. K mání je na webových stránkách www.cafepress.com v drsnější „pánské“ (Killa Pilla) a něžnější „dámské“ (Funny Pink Skull) verzi za 20 dolarů (asi 360 Kč plus poštovné).


Mazlivý monoskop
Pokud patříte mezi náruživé televizní diváky, určitě vás zaujme tenhle originální „buřtík“ ze stoprocentní bavlny.

Tento polštář s motivem monoskopu je designový kousek od dánské návrhářky Henrietty Hildgaard a podle toho i stojí – 43 liber (asi 1250 Kč plus poštovné). Koupit si ho můžete na vytuněných stránkách www.funktionalley.com.
P. S. A pak můžete v klidu usínat u televize!

Maskovaný lenoch
Makat. Makat. Makat! V práci je to jako na vojně, všichni chtějí všechno teď hned a ještě mají kolem všeho sto padesát řečí. Jak se z tohoto stresového řetězce vyvlíknout?

Třeba polštářem! Tento podhlavník je totiž opatřen aplikací počítačové klávesnice, takže pokud na něm spočinete, budete vypadat jako hodně znavený pracant. A kdo z šéfů by péroval tak vzorného workoholika?

magazin.cz


Vankúš (nejen) pro smrkáče

Nedáte bez kapesníku ani ránu? Tak možná právě pro vás je tahle vychytávka se zásobníkem smrkacích ubrousků. Zkrátka, úleva nejen pro vaše tělo, duši, ale i pro váš nos! Kýžený pocit nirvány vás přijde relativně draho - 87 eur (asi 2250 Kč plus poštovné). Objednat si ho můžete na www.design-3000.de.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 146