Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Netušila o těhotenství a porodila při zvedání činky

Vzpěračka byla opravdu překvapená.

No jen si to představte. Tvrdě trénujete s činkou nad hlavou, když v tu chvíli vám praskne voda a začnete rodit. Záběry z nějaké ztřeštěné komedie? Ani omylem!

Nic netušila
Přesně tohle se totiž přihodilo chilské vzpěračce Elizabeth Poblete. Svého chlapce porodila přímo při tréninku.

Překvapení bylo asi o to větší, že podle svých slov ani nevěděla, že je těhotná. Ostatně, to dá rozum. Před porodem by asi dobrovolně nešla zvedat stovky kilo váhy.

Dvaadvacetiletá Elizabeth sdělila médiím, že se sice cítila poslední dobou trochu špatně, ale neměla vůbec tušení o svém těhotenství.

Dítě se navíc narodilo s tříměsíčním předstihem, tudíž muselo být spolu s matkou odvezeno do nemocnice. Dítě měří 34 centimetrů a váží 1,15 kilogramu. Mělo by být v pořádku.

Týden předtím vyhrála
Elizabeth Poblete se připravovala na další soutěž, takže nenadálý porod jí jistě udělal čáru přes rozpočet.

Udivený šéf tělocvičny Horacio Reis vyprávěl o tom, jak před týdnem dělal porotce na nějaké soutěži a mezi jinými hodnotil také Elizabeth, toho času již v pokročilém stadiu těhotenství.

„Všechno běželo skvěle a ona tu soutěž vyhrála,“ dodal Horacio, aby toho náhodou nebylo málo.

„Viděl jsem jen, že je to velká a silná holka. To je všechno, čeho jsem si všimnul,“ řekl na adresu těhotné vzpěračky, která skončila minulý rok na olympiádě v Pekingu v kategorii do 75 dvanáctá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 245