Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Susan Boyle / foto: Reuters

Rapper 50 Cent chce roztančit ošklivku Boyleovou!

Americký rapper 50 Cent (34) chce spolupracovat se skotskou zpěvačkou Susan Boyleovou (48), která se letos stala celosvětovou hvězdou.

50 Cent, vlastním jménem Curtis James Jackson III, je velkým fanouškem finalistky soutěže Britain's Got Talent, jejíž debutové album I Dreamed A Dream dobylo první příčky žebříčků hitparád ve Velké Británii i v USA. Nyní touží po tom nazpívat s ní duet.

"Susan má úžasný hlas a společně bychom roztančili každého. Vždycky se snažím dělat něco nového a ona je senzační, takže někoho požádám, aby jí to řekl," uvedl rapper.

Hip-hopová hvězda říká, že Susan je "právě teď výborná" a je garancí toho, že tahle dvojice "udělá hit". "Rozhodl jsem se, že ji dostanu na svou desku, fakticky. Uděláme hit," dodal v rozhovoru pro britský deník Daily Mirror.

50 Cent ale není jedinou celebritou, která je fandou Boyleové. Svou podporu osmačtyřicetileté zpěvačce vyjádřil i Seal, který se nechal slyšet, že Susan je skutečnou umělkyní. "Ona zpívá, protože je to její způsob vyjádření a pokud by nemohla zpívat, onemocněla by. Je to její způsob uvolnění," vysvětluje Seal.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 136