Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fergie / foto: wallpaperbase.com

Fergie je posedlá prostitutkou!

Zpěvačka a herečka Stacy Ann Fergusonová, známá jako Fergie, která v novém muzikálu s názvem Nine hraje prostitutku, je svou rolí přímo posedlá.

Chce svůj part přivést k dokonalosti, proto studuje italské filmy a jejich přední herečky.

Zpěvačka známá ze skupiny Black Eyed Peas přiznává, že na zkoušky v Londýně přišla dobře připravená a vybavená všemi dostupnými ženskými " zbraněmi".

Chtěla tak přesvědčit režiséra Roba Marshalla (49), jehož muzikálové Chicago získalo řadu ocenění včetně několika Oscarů, že volil skvěle, když ji do nového filmového muzikálu Nine vybral pro roli ďábelské Saraghiny.

"Podívala jsem se na všechny Felliniho filmy a studovala jsem italské herečky, jak chodily a jak gestikulovaly rukama. Kdykoliv jsem se chystala někam si sednout, nikdy jsem nedala nohu přes nohu.

Protože takhle by se Saraghina neposadila, nebyla to žádná dáma. Naučila jsem se jiný tělesný postoj a chodila jsem úplně jinak, než jak chodím normálně. Snažila jsem se stát se Italkou, samotnou Saraghinou," prozradila Fergie portálu FemaleFirst o svých přípravách na muzikálovou roli.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47