Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro The Sun

Nechal si vytetovat bradavky na zadek

Tomu se říká oddanost. Jeden obdivovatel prsou zašel tak daleko, že si nechal vytetovat bradavky na zadek!

magazin.cz
Jay Norwell strávil hodiny nad pánskými magazíny. Nehledejte v tom hned chlípné choutky, on jen hledal ideální pár své nejoblíbenější formy. Chtěl mít na zadnici skutečně ty nejkrásnější.

Nyní je osmadvacetiletý vlastník „zadnicových bradavek“ nadšený a svou chloubu ukazuje každému na požádání.

Umělecký tatér z Británie řekl deníku The Sun: „Miluji prsa, a tak mě napadlo, že bych měl mít vlastní.“

Hledání byla fuška

„Původně byly vymodelovány podle prsou Lili Allen, ale pak jsme v jednom pánském časopise našli dívku jménem Rebecca, která je měla nejkrásnější,“ popisuje složité hledání mladík.

A dodává spokojeně: „Byly opravdu perfektní. Myslel jsme, že to bude sranda. Připadalo mi to jako skvělý nápad. Práci jsem zadal dvěma umělcům, kteří měli dostatečnou drzost.“

„Hodně lidí to šokuje a nemohou uvěřit, že jsme to skutečně udělal, ale na druhou stranu chápou humornou stránku věci,“ popisuje Jay reakce okolí.

„Moje mamka si myslí, že je to pitomost. Ale ona to se mnou už vzdala, považuje mě za ztracený případ. Jenže já bych opravdu chtěl mít vytetovaný její obrázek na prsou, “ říká Jay, který pracuje v tetovacím salonu a na těle má dalších 32 tetování.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 218