Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Opilý úchyl souložil s vycpanou žirafou

Policii v americkém Oregonu se naskytl hodně zvláštní pohled na opilého muže, kterak se snaží si užívat se skoro jedenapůlmetrovou hračkou v podobě žirafy.

Čtyřiadvacetiletý Sean McDowel to s alkoholem trošku přehnal a možná více než trošku. Zamiloval se cestou domů do obrovské žirafí hračky, kterou neváhal na ulici obšťastnit svou přízní. „Byl do ní pořádně zakoukaný a rozhodl se, že si ji vezme i domů,“ zhodnotil chování mladíka seržant místní policie.

Svou snahu, ale přerušil a vrátil nebohou žirafu na své místo před obchodem. Možná si uvědomil, že tato mezidruhová erotika by neměla dlouhodobou perspektivu a vyrazil svůj žal zapít do dalšího baru.

Jaké bylo překvapení policistů, když zjistili, že Sean se jako každý správný zločinec vrací na místo činu. Později večer se totiž Sean na žirafě vyřádil ještě jednou, asi mu lov po barech nevyšel, tak svůj veškerý cit věnoval této, pravděpodobně dost sexy žirafě.

Nebohou hračku raději personál prodejny stáhnul z prostoru před obchodem a doufáme, že i z nabídky...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 166