Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Silikon / foto: shutterstock

Pořádná prsa za časté létání

Aerolinky nabízejí svým častým klientům nejrůznější výhody. Kdo nalétá určitý počet mil, může se těšit z letenek zdarma či různých dárečků.

Originální dáreček
Podobné programy nabízejí snad každé větší aerolinky. A tak je potřeba se nějak odlišit. Třeba jako finská letecká společnost Finnair. Za časté létání je tak možné získat plastickou operaci prsou zdarma! Ale nemyslete si, že ji získáte za pár letů do sousedního Švédska.

Hrubým výpočtem lze zjistit, že abyste získaly nárok na prsa, která by mohla konkurovat Pamele Anderson či Katie Price, musely byste absolvovat 404 letů z Helsinek do Hong-Kongu.

Létat a létat
Prsní implantáty si žádají 3 180 000 nalétaných mil, zatímco operace obličeje dokonce 4 640 000 téhož.

Paradoxní je, že ženám, které zvětšení prsou absolvují, výlety do vysokých výšek, v nichž létají letadla, zrovna moc nesvědčí. V prsou pak cítí tlak či různé pohyby.

Finnair ale možná kápla na tu správnou strunu. Zda naplní letadla ženskými, které budou více létat jen proto, aby dostaly nová prsa „zadarmo“, je otázka, na níž bychom se odpověď mohli dozvědět již celkem brzy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58