Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.

Fajn job – nechává se mlátit od ženských

Instruktor fitness Xiao Lin se pustil do svérázného podnikání. Ženy, které mají problém se stresem, si ho mohou najmout a mlátit do něj hlava nehlava.

Xiao Lin ze severovýchodní čínské provincie Liaoning o svém novém podnikání zatím sice rodině neřekl, ale ta se to zanedlouho jistě dozví. Reportérům Liaoshen Evening Post totiž řekl: "Tahle práce dobře ladí s mým hlavním zaměstnáním. Stejně potřebuji více partnerů na trénink. Když do mne mlátí ženy, mohu si něco vydělat a ještě si zlepšuji svou techniku sebeobrany. Také si zlepšuji fyzickou kondici."

Xiao se při hodinách s vystresovanými ženami nespoléhá jen na techniku sebeobrany. Nosí chrániče, aby si klientky mohly bouchnout. Za půlhodinku bití si účtuje 100 jüanů, tedy bezmála 250 Kč. A už měl dvě zákaznice.

"První ženě, která si mne najala, bylo pětadvacet let. Zaplatila sice za půlhodinu, ale brzy se unavila a zbytek času si se mnou jen tak povídala.

Druhá zákaznice taky vydržela jen pár minut, ale obě pak vypadaly o hodně šťastnější. Lidem dělá dobře, trochu se uvolnit," tvrdí muž, který ze sebe dělá boxovací pytel.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 93