Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iva Frühlingová / foto: ivaf

Podle Frühlingové silikony nejsou in

Modelka, zpěvačka a nyní také spisovatelka Iva Frühlingová, která žila dlouho ve Francii a stále tam jezdí, dobře ví, jaká je ve světě situace v modelingu.

"Úplně jiná než v Česku," prohlásila autorka literární prvotiny Příběhy modelek. "Tady se stalo zvykem, že hubené modelky a všelijaké missky si pořizují výrazná silikonová prsa, aby byly přitažlivější."

"Ve světě je tomu jinak. Ty opravdové modelky si prsa nezvětšují, protože tam to nemají zapotřebí. Když prsa nemají, jsou pro módní tvůrce ideální. Vždyť oblečky, které navrhují, jsou tak malé, že se do nich prsaté holky nevejdou. Modelky musí být jako ramínka. U nás jsou prostě zkreslené představy o modelkách," prozradila své zkušenosti Iva Frühlingová, která se živila modelingem v zahraničí několik let. A sama má prsa jedničky.

Také přiznala, že pomýšlí nejen na pokračování své pěvecké kariéry, ale i na dráhu literární.
"Stále něco píši. Teď jsem dokončila román o jedné holce. Mám šuplík plný svých textů. Pokud by o moji prvotinu Příběhy modelek byl zájem a knížka by se prodala, nakladatelství by mi rádo vydalo další knihu. Chtěla bych se prosadit také jako spisovatelka," oznámila Frühlingová světu sebevědomě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 55