Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Brad Pitt / foto: Shutterstock

Brad Pitt při honiččce zrušil motorku

Brad Pitt přiznává, že už začal shánět novou motorku. Při honičce s fotografy totiž nedávno svou oblíbenou motorku zničil.

"Měl jsem menší nehodu. Žádná zranění, tedy kromě mého ega. Snažil jsem se ujet nějakým fotografům a místo toho jsem jim poskytl dobrý příběh. Měli o čem psát. Byla to ale moje oblíbená motorka, a to je smutné," přiznal Brad Pitt při nedávné návštěvě Tokia.

Pitt je známý milovník motocyklů. A jak uvádí Fox News, minulý měsíc mu při honičce v Los Angeles jeden z pronásledujících fotografů odříznul cestu. Teď se Brad rozhodl, že náhradu bude hledat v Japonsku.

"Rozhodně se tu podívám po motorkách. Mají tu pár opravdu skvělých značek," dodal Pitt.

Tarantinovi "vyfoukl" roli
Pitt je v Tokiu v rámci propagace nového filmu Hanebný pancharti. Přiznal, že měl velké štěstí, když se mu podařilo v tomto filmu získat hlavní roli. Režisér Quentin Tarantino totiž původně chtěl tuto roli sám pro sebe.

"O scénáři pro tento film jsem se dozvěděl už tak před osmi lety, takže postupem času získal skoro mýtické rozměry," přiznal Pitt.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 59