Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Natalie Portman / foto: moviechopshop.com

Natalie Portman v extrémní lesbické scéně

Osmadvacetiletá Natalie Portman se vždy vyhýbala ve filmu nahým scénám. To se ale změnilo v jejím novém filmu Black Swan (Černá labuť). Sehrála v něm podle svých vlastních slov "extrémní" lesbickou scénu.

Když Natalie promluvila o filmovém sexu s Milou Kunis, řekla: "To není jen nějak odvázané. Je to extrémní."

Izraelsko-americká herečka také přiznala, že v minulosti se na plátně odmítala svléknout, protože si sama nebyla tak docela jistá svou sexuální identitou.

"Je dost divné dělat při natáčení věci, kterým se v reálném životě snažíte nějak porozumět. Také je pravda, že stát se sexuálním objektem už jako dítě je dost nepříjemné," řekla Portman reportérům V Magazine.

Dětská hvězda
Natalii totiž objevili agenti modelingové agentury, když jí bylo pouhých jedenáct let. A ve třinácti už hrála s Jeanem Renem ve filmu Leon, který jí přinesl slávu.

V novém filmu Black Swan, který režíruje Darren Aronofsky, Portman hraje newyorskou baletku, jež se ocitne ve velmi napjatě soutěživém vztahu se svou rivalkou. Tu zase ztvárnila Kunis. Dlouho pak ale není jasné, jestli tato rivalka není jen výplodem fantazie hlavní hrdinky. Jak to celé dopadne, to uvidíte v kinech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 54