Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Shutterstock

Rihanna o násilníku Brownovi: Byl moje první velká láska

Rihanna se konečně rozhodla promluvit o tom, jak ji v únoru brutálně napadl přítel Chris Brown. Ten ji uhodil do obličeje a do ruky.

Krásná zpěvačka z Barbadosu přiznává, že Brown byl její první velká láska, než to všechno tak nešťastně skončilo. V rozhovoru s americkou moderátorkou Diane Sawyer také varovala, že se to může stát komukoliv. "Stalo se to mně, ale může se to stát komukoliv," řekla Rihanna. Dodala, že vypovídat o tom, co jí přítel udělal, bylo velmi těžké. Měla ho totiž velmi ráda. "Byl rozhodně mou první velkou láskou," přiznala Rihanna.

Brown ji napadl v autě cestou domů z večírku před udílením cen Grammy. A jak píše list Daily Record, prý to změnilo celý její život. "Šla jsem spát jako Rihanna a probudila jsem se jako Britney Spears. Den poté prostě vypuknul naprostý mediální chaos. Říkala jsem si: ´Je to možné, že mi kolem domu krouží helikoptéry? Ve slepé uličce za domem stojí sto aut? Co říkáte, že nemůžu jít domů?´," popisovala zpěvačka zájem médií.

Prý se jí také velmi dotklo, když se do novin dostala fotografie její napuchlé tváře plné modřin.
"Bylo to ponižující. Nebyla to fotka, kterou bych chtěla někomu ukazovat. Připadala jsem si naprosto využitá. Připadala jsem si jako lidé, ze kterých si ostatní dělají legraci na internetu. Hrozně mne zklamalo, že tu fotku prý do novin dodaly dvě ženy," popisuje Rihanna.

Říká ale také, že z toho celého zmatku vzešlo i něco dobrého. "Pozitivní na tom je, že se lidé mohou poučit. Chtěla bych mladým ženám pomoci, že se to může stát komukoliv. Mám pocit, že představuji hlas, který není často slyšen. Teď jim mohu pomoci promluvit," řekla zpěvačka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 55