Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejvytuněnější halloweenské dýně!

Slavíte Halloween? Pak tedy nesmíte zapomenout na efektní dýňová světýlka. Tady je malá inspirace...

Dýně Punk is not dead!
O punku se říká, že je mrtvý. Ale není to zase tak pravda. Časy nadšenců s čírem ožívají i o dušičkách. Důkazem toho je i tato dýně, do které německý fanoušek vytesal punkového kostlivce. Že by se Smrt konečně dala na anarchii?

magazin.cz

Dýně ala Obama
Chcete mít doma hlavu amerického prezidenta? Proč ne – stačí, když si jí dokážete pěkně vysoustruhovat do oranžové dýně. A jelikož se jedná o „hlavu státu“, je to práce nelehká. Každopádně, tady jsou dvě verze...

magazin.cz
magazin.cz

Mám tě plné zuby!
Rvačky, hádky a jiné roztržky jsou mezi sourozenci běžné. Proto, když se do sebe pustí dvě půlky dýně, není to nic zvláštního. Kdo bude mít z těchto „dvojčat“ větší šanci za vítězství, zatím není jasné. Ovšem nad mohutným chrupem učinkujících by se pozastavil nejeden stomatolog.

magazin.cz

Oranžová Mona Lisa
Originál Mony Lisy je v Paříži. Ovšem kopií této krásky je plno... Jedna je dokonce na obří tykvi. Jak se zdá, Moně Lise se na zeleninovém podkladu moc nelíbí. Schází ji totiž onen záhadný úsměv...

magazin.cz

Voo-doo dýně
Abyste vytvořili takovou dýňovou fešandu, nepotřebujete mít žádný zvláštní řezbářský talent. Jediné, co je důležité, je mít „na skladě“ je pořádnou zásobu hřebíků... Do vykuchané dýně nejdříve vyřízněte otvory, symbolizující obličej (oči, nos, pokřivená ústa) a pak s veškerou parádou do ní nabodejte kovový arzenál. Zkrátka udeřte hřebíček na hlavičku!

magazin.cz

Rozbitá hlava
Každý úraz je bolestivý, speciálně pokud se týká hlavy. Tato bělostná dýně s trpitelským výrazem si asi uštědřila pořádnou ránu mozkovny. A vzhledem k tomu, že její ošetření nevypadá moc vábně (stehy jsou povolené), jedná se asi o vážný případ. Takové dýně po Halloweenu končí jistojistě v kompotu!

magazin.cz

Ožralé kamarádky
Každá legrace něco stojí. A když se taková halloweenská oslava přežene, ráno holt následuje pěkná kocovina – hlava vás třeští, žaludek se nadouvá jako rozbouřené moře a občas i něco vyplaví... Nechť jsou vám tyto tři dýňové pařmenky varováním: Pijte s mírou!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 280