Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Nakradl si 6400 kousků ženského oblečení

Celé dobrodružství ho nakonec stojí 16 měsíců ve vězení.

Finanční ředitel David O'Connell, téměř padesátiletý Brit, nedokázal udržet své choutky na uzdě a dá se říci, že se stal fantomem obchodů s dámským oblečením. Poté, co byl zadržen při krádeži v obchodním domě, odhalila následná domovní prohlídka neuvěřitelných šest a půl tisíce kousků dámského oblečení.

Mnoho z nich nemělo ani odstraněné cenovky. V této Aladinově jeskyni zázraků se nacházelo samozřejmě i spodní prádlo. Po roztřídění všech položek dospěly policejní orgány k neuvěřitelné sumě 119 tisíc britských liber, tedy cca 3 500 000 Kč.

David O'Connell netvořil své zásoby za účelem zisku, ale pro ukojení své sexuální fetiše v ženském oblečení. Jelikož to nebyl jeho první přestupek zákona, soud nakonec rozhodl o 16měsíčním pobytu ve vězení. Ironií je, že David si mnoho ze svých zásob mohl zakoupit legální cestou, jaký je skutečný podíl uloupených kousků ovšem nelze říci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65