Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cristiano Ronaldo / foto: Shutterstock

Megan Fox a Ronaldo se svléknou pro Armaniho

Herečka Megan Foxová, nedávno vyhlášená nejkrásnější ženou světa, a fotbalista Cristiano Ronaldo vystřídají Victorii a Davida Beckhamovy jako nové tváře značky Armani.

Dvojice  bude obnažovat svá těla pro spodní prádlo Emporia Armani. Megan Fox se objeví už v lednu na černobílých reklamních fotografiích Armaniho. Své tělo odhalila pro fotografy už dříve, ale tentokrát za svůj podíl na reklamní kampani dostane mezi jedním a dvěma miliony dolarů. Megan už během minulého víkendu fotil Metr Alas a Marcus Piggot v Los Angeles.

Pánské prádlo podle informací listu Metro bude prezentovat Cristiano Ronaldo, společně se ale s Megan neobjeví. Reklamní fotografie budou zveřejněny v tisku i na billboardech, ale zatím ještě nebylo rozhodnuto, zda se Megan objeví i na akcích v obchodech.
Ronaldo, hvězda Realu Madrid, už zastínil Davida Beckhama, když ho španělský klub odkoupil od Manchesteru United za 80 milionů liber (2,2 miliardy Kč). Teď mu začne šlapat na paty i ve světě módy. Své fotky pro Armaniho ještě nenafotil, ale určitě mu to nebude dělat problém.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 86