Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robert Pattinson / foto: Shutterstock

Holky plačte. Krásný upír chce praštit s filmem

Robert Pattinson zvažuje, že by po dokončení filmové ságy Stmívání skončil nadobro s herectvím. Není si jist, zda chce po této "upíří romantice" i nadále zůstávat ve filmovém průmyslu.

Tento třiadvacetiletý krasavec zažívá bláznivou jízdu jako na horské dráze. Začínal jako neznámý herec a díky roli krvežíznivého Edwarda Cullena ve filmu Twilight se stal celosvětově známou celebritou.

Pattinson nyní přemýšlí o své budoucnosti a přiznává, že pomýšlel i na to, že s herectvím nadobro skončí. "Nevím dokonce ani to, zda chci takhle dlouho být hercem," řekl Pattinson magazínu Seventeen s odkazem na svou stávající roli. "Dokonce ani nevím, jak být někým jiným. Pokud bych začal točit filmy, kde nebudu přesvědčivý, nebudu se v tom motat a přestanu s tím."

Adaptace románu Stephenie Meyer Stmívání se na plátnech kin objevila na podzim loňského roku a Pattinson se doslova přes noc stal všeobecně známou osobou. Do své role Edwarda Cullena se vrátil i letos, kdy se natáčel druhý díl ságy Stmívání nazvaný Nový měsíc, který přijde do amerických kin 20. listopadu.

Třetí film se natáčí právě v těchto dnech a nese název Zatmění.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 251