Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: myspace.com/parishilton

Paris Hilton pejsci nestačí - bude mít prase

Paris Hilton zatracují ochránci zvířat, protože se ke svým mazlíčkům chová tak, jako by byli "doplňkem na jedno použití".

Hilton v pátek oznámila, že se chystá adoptovat miniaturní prasnici jménem Princess Piglette. Roztomilé prasátko druhu Royal Dandie, který je v Americe vůbec nejmenším chovaným druhem, si popová hvězda objednala od chovatele z Oregonu.

"Paris je nadšená. Je tou největší milovnicí zvířat a nemůže se dočkat, až své prasátko dostane," řekl její zástupce internetovému portálu TMZ.

Nicméně Paris Hilton proti sobě popudila aktivisty organizace People For The Ethical Tratment Of Animals (PETA), kteří prostřednictvím svého mluvčího označili osmadvacetiletou celebritu za "špatný příklad" pro mladé fanoušky. Prohlásili, že se Paris ke svým mazlíčkům chová tak, jako by byli "na jedno použití, stejně jako její přátelé".

"Čivavy, fretky a kynkažuové (malá šelmička s dlouhým chápavým ocasem - pozn. redakce), se kterými se Paris předváděla v minulosti, nebyly vhodné jako ´doplňky´. Ani miniaturní prasátko by jako ´doplněk´ nemělo fungovat," dodal mluvčí organizace PETA.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 100