Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winhouse je v nemocnici, zradily ji silikony!

Britská zpěvačka a známá výtržnice Amy Winehouseová skončila v nemocnici. Nemohly za to ale drogy, ale velké bolesti způsobené prsními implantáty.

Poté, co se objevila v britském pořadu Strictly Come Dancing, byla Amy rychle převezena do nemocnice. Všem přítomným prý bylo jasné, že Winehouseová má velké bolesti, už když zpěvem doprovázela svou třináctiletou kmotřenku Dionne Bromfieldovou. Pro Dionne to byla televizní premiéra a Amy zřejmě hodně záleželo na tom, aby jí pomohla.

Minulou středu si Amy dala vylepšit prsa poničená léty drogové závislosti. Silikony jí dopomohly k velikosti 32D. Po operaci ale odmítla odpočívat a trvala na tom, že bude zpívat druhý hlas v hitu své kmotřenky. Napřed při vystoupení skoro nemohla zvednout ruce, a pak začala sténat bolestí.

"Amy začala křičet: `Potřebuju pomoc, ta prsa mne prostě zabijí!` Její manažer pak rychle sehnal auto a dal ji odvézt do nemocnice London Clinic," vylíčila dramatické chvilky zpěvaččina přítelkyně listu Mirror.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 63