Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jocelyn Wildenstein / foto: Archiv

10 nejošklivějších celebrit. Podívejte se!

Slavní proto, že vypadají hrozně!

Jsou bohatí a slavní. A také neuvěřitelně oškliví. Ačkoliv je ve světě celebrit většinou všechno naleštěné a krásné, musí tu být i jednotlivci, kteří zastupují přesně opačný pól.

Ať už od přírody, nebo vlastní volbou, tohle jsou opravdu pekelně škaredí lidé.

Marilyn Manson
Popravdě, co se tomuhle člověku muselo v dětství stát, že sám sebe stylizuje do této podoby? Naprosto bílá kůže, jedno blankytně modré oko, do ruda zbarvené rty. Nejenom, že je ošklivý, ale navíc strašidelný. Proč? Protože chce a protože je to to jediné, co umí. A navíc za to dostává pořádné peníze!


Jocelyn Wildenstein
Takhle dopadnete, když vás popadne vášeň po plastické chirurgii. Kdysi hezká žena je dnes strašidelným produktem nejrůznějších vylepšováků. Dobrou reklamu plastickým chirurgům věru nedělá. Stále do nich ale cpe peníze, kterých má mimochodem dost a dost.


Michael Berryman
Asi už jste ho viděli v některé z malých rolí v nějakém filmu, pravděpodobně v hororovém. Michael Berryman totiž trpí vzácnou poruchou, kdy mu neroste žádné tělesné ochlupení, zuby či nehty. Vypadá proto jak vypadá. Nemůže za to a dokázal se s tím dobře vyrovnat a založit si na tom živnost. Palec nahoru!


DJ Qualls
Ani DJ Qualls za svůj zevnějšek nemůže. Prošel si velmi krušným životním osudem, kdy už ve čtrnácti letech trpěl vzácným druhem rakoviny, která se mu po vyléčení ještě vrátila. Když svůj souboj konečně vyhrál, zanechalo to na něm viditelné dopady. Divadelním režisérem však byl objeven coby charakterní, byť nikterak fešný herec, a svou kariéru buduje docela slibně.


Marty Feldman
Známý komik a držitel celé řady cen Marty Feldman trpěl poruchou, která mu opravdu hodně vypoulila oči. Zemřel už v roce 1982, na jeho práci ale mnozí v dobrém vzpomínají.


Shane MacGowan
Je znám jako vynikající muzikant. Zpívá a skládá písničky nejen pro kapelu The Pogues. Podle řady expertů je jedním z nejvýznamnějších irských hudebníků současnosti. Podle nás je opravdu ošklivý.


Lyle Lovett
Tenhle člověk asi používá nějaké sofistikované vyděračské metody. Jinak si nedovedeme vysvětlit, jak to mohl dotáhnout až do Hollywoodu a především – jak se mu mohlo podařit dostat Julii Roberts až k oltáři?


Steven Tyler
Tenhle týpek vypadá jako zombie. Zjevně mu to ale moc nevadí. Je to skvělý zpěvák, dobrý společník a otec jedné z nejvíce sexy hereček Hollywoodu.


Amy Winehouse
Amy může jen málokdo předhazovat, že by kariéru udělala jen proto, že je to kost. Nalíčená a nějak slušně oblečená se ještě dá snést, ale co občas předvede po některém ze svých drogových dýchánků, to je vážně síla.


Ronaldinho
Tenhle kluk opravdu umí hrát fotbal a asi byste našli jen málo usměvavějších a sympatičtějších fotbalistů. K jeho kladům se ale určitě nedá přičítat vzhled.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 834