Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marylin Manson / foto: Archiv

Prasák Marilyn Manson má prasečí chřipku. Prý přežije

Kdo taky jiný ze slavných by se měl nakazit touhle trendy a zároveň obávanou chorobou než známý prasák Marilyn Manson.

Na svém profilu na Facebooku s jistou dávkou pýchy prozradil, že se nakazil virem H1N1 a posléze se tato informace objevila i na stránkách hudebního magazínu NME.

„Opravdový doktor mi diagnostikoval prasečí chřipku,“ pochlubil se Manson a hned také dodal, v duchu své obvyklé rétoriky, že si teď kdekdo bude myslet, že si užíval sex s prasetem. „Doktor ale hned řekl, že na můj sexuální život nebude mít nákaza žádný vliv. Bohužel to vypadá, že přežiju,“ pokračoval vtipálek Marilyn.

Zpěvák není jedinou celebritou, která se byla nucena potýkat s populárním virem, prasečí chřipkou se nakazil rovněž herec Rupert Grint, představitel mladého čaroděje Rona Weasleyho ze série o Harrym Potterovi, jehož zatím poslední díl Princ dvojí krve nedávno prosvištěl kinosály po celém světě.

Grint je v současné době už v pořádku a pilně se připravuje na natáčení závěrečné kapitoly potterovské ságy Harry Potter a relikvie smrti, která bude díky masivní knižní předloze rozdělena na dvě části. Filmaři totiž chtějí při přepisu knihy co nejméně škrtat a taky je láká vidina dvojího zisku za jeden film.

Čím dál hůř, Marilyne
Marilyn Manson, který by se svým havraním profilem a zálibou v nekonvenčním oblečení a makeupu mimochodem do potterovského univerza docela dobře zapadl a je s podivem, že si na něj tvůrci nevzpomněli, nedávno vydal nové album The High End Of Low. Měl to být netrpělivě očekávaný návrat mezi extraligu, ale vyklubala se z toho deska dost mizerná, která víceméně zapadla krátce po vydání a očekávané haló se nekonalo.

Manson se také představil na koncertu v Brně v katastrofální formě a publikum jej v podstatě vypískalo. Zdá se, že někdejší Pán zla se proměnil v neškodného čertíka z pouti. Tak aspoň že chytil tu chřipku, zas je o čem psát.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 296