Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: hudsonjeans.com

Dcera Micka Jaggera. Svlečená a pomalovaná

Nejmladší dcera Micka Jaggera, frontmana kapely Rolling Stones, se potatila, rozhodně se nestydí a vypadá to, že začíná žít pořádně divokým životem.

Jenom džíny
Její kariéra však směřuje na módní mola a na stránky časopisů. Právě tam se představí ve své první větší reklamní kampani na značku Hudson.

magazin.cz

Georgia, která stále žije v domácnosti se svou matkou Jerry Hall, je na nich vyobrazena na pozadí barvami pocákaného plátna. Ostatně, červená, bílá a modrá jsou hojně zastoupeny i na jejím těle. Přitom má na sobě jen podprsenku a džíny od Hudsonu.

magazin.cz
Ostatně, na většině fotek je Georgia pouze v džínách, i když k opravdu odvážným se tyto obrázky v dnešní době už zařadit nedají. Jejich kapitálem je právě dcera slavného otce.

„Je to všechno o tom, mít za otce Micka Jaggera a za matku Jerry Hall,“ přiznal mluvčí značky Hudson David Lipman.

Hrdý otec?
Aby to ale nevypadalo tak prvoplánově, dodává: „Především je to ale její duše, která mě dostala.“ Georgia se ale může těšit z povedených fotografií. Vždyť ji fotil někdejší fotograf slavné Kate Moss. Právě s ním vznikla velmi kontroverzní kampaň této modelky – Calvin Klein Obsession.

Zatímco matka Georgii podporuje, šušká se, že její otec není zrovna odvázaný z toho, že se jeho dceruška někde odhaluje. Cílem Georgie ale stejně není modeling. Chce se jím jen přiblížit svému snu, kterým je design a fotografie.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 70