Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Špína sex nezkazí

Uklízení přispívá k osobnímu štěstí, na druhou stranu, nepořádek vám sex nezkazí

Až vás příště popadne nějaký smutek, zkuste se potěšit trochou uklízení. Nový průzkum ukázal, že u skoro 90 procent lidí je pocit štěstí a pohody ovlivněn čistotou domova.

Celých 75,5 procenta tázaných lidí přiznává, že čistý a uklizený domov přispívá k jejich pocitu pohody. A 12,7 procenta osob dokonce tvrdí, že je pro ně čistota doma nezbytná.

Podle serveru FemaleFirst by si lidé, kteří na uklízení moc nedají, měli uvědomit, že 75 procent lidí si uvědomuje, jestli je dům jejich přátel uklizený, nebo ne. A 34 procenta lidí přiznává, že by odmítli pozvání na večeři do domácnosti, kterou považují za špinavou.

Čistota má dokonce i vliv na vztahy. Čtvrtina mužů ve Velké Británii přiznává, že by k sobě na noc raději dívku nepozvali, kdyby věděli, že mají doma nepořádek. Je ale překvapivé, že jen jedna šestina žen (15,2 procenta) by si kvůli domácímu nepořádku nechala ujít sex.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 66