Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zakážou se mobily v hospodách?

Pokud jste zvyklí si u piva v hospodě vyřizovat telefonní hovory, raději nejezděte do britského Durhamu.

Věčně telefonující zákazníci totiž naštvali místní personál a ten uvalil na mobilní telefonování embargo. Dle majitele restaurace Harry Walkera tito závislí telefonisté vytvářeli v jeho podniku antisociální atmosféru.

Pokud jste někdy zkusili se přes telefon s někým v nabité hospodě domluvit sami víte, jak musíte do mikrofonu křičet. Vzniklé prostředí nepodporuje chuť k pití, což Harrymu zřejmě vadí nejvíce.

A tak začal personál telefonisty na dobu hovoru vykazovat mimo lokál. Teď už si dle slov hospodského nebudete při obědě připadat jako někde na nádraží či v jedoucím vlaku.

Nové pravidlo se kupodivu dočkalo příznivé odezvy u všech zákazníků. A umožnilo naplnit tvrzení z webových stránek podniku o tom, že se jedná o přátelskou hospůdku s uvolněnou atmosférou. Pro neznalé je nové pravidlo zobrazeno hned u vstupních dveří a pro jistotu i v jídelním lístku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 142