Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Balzám na rty, po kterém zhubnete!

„Tuk spalující“ balzám, který zbaví ženy chuti na čokoládu, to je momentální hubnoucí hit!

Burner Balm, jak se novinka nazývá, připraví ženy o chuť na sladké tím, že potlačí jejich chutě a naopak podpoří jejich energii. Jeho cena se ve Velké Británii, která je jedinou zemí, kde je v Evropě k dostání, pohybuje kolem 4, 95 libry což je asi 145 korun. To není zas takový rozdíl, oproti běžným balzámům.

A co je tajemství zázračné tyčinky? Obsahuje čistý sojový olej, kofein a extrakty ze zeleného čaje. Také obsahuje výtažky ze sukulentní rostliny jménem hodia, která je považována za zázračný tlumič chuti.

K dostání bude v pěti chutích – granátové jablko, vanilka, jahoda, ostružina a máta.

Nejezte - mažte

Podle stránek výrobce může bát balzám aplikován šest krát denně. Ale nedoporučuje se používat na noc, protože obsažený kofein by mohl způsobit, že neusnete. „Pokud se cítíte unaveni, naneste balzám na rty. Stejně tak pokud mezi jídly dostanete žravou náladu,“ píše se na stránkách.

„Nejlepší je užívat tyčinku na holé rty, nebo jako podklad pod rtěnku. Používat ji můžete dle potřeby 4-6 krát denně,“ radí díle výrobce.

Zázračná hubnoucí tyčinka si ovšem ale našla i své odpůrce. Některým organizacím , které se zabývají poruchami příjmu potravy tvrdí, že jde o hyenismus, který využívá strachu žen z nadbytečných kil. Mají za to, že jde jen o trik, který nebude mít na váhu žádný účinek.

Ve Spojených státech se Burner Balm prodává již půl roku, pokud bude mít úspěch i na britských ostrovech, dá se očekávat, že se dočkáme i u nás.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 272