Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kdo má největší prsa na světě?

Americká herečka Pamela Anderson, kterou kdysi proslavila její silikonová ňadra, by vedle své krajanky, padesátileté Anny Hawkins-Turner s obvodem prsou 170 cm vypadala jako dívka s propadlým hrudníkem.

Prsatá, ale plachá
Jsou umělá, nebo pravá? Tak aby bylo hned jasné, prsa Anny Hawkins-Turner, která je na veřejnosti známá spíše pod pseudonymem Norma Stitz, jsou 100% dílem přírody. Takže na nich není ani gram silikonu! A tak není divu, že se tento „přírodní gigant“ dostal i do Guinessovy knihy rekordů.

„Prsa mi začaly růst hrozně brzo, už v devíti letech jsem musela nosit podprsenku. Zpočátku jsem kvůli bujnému hrudníku dost trpěla – vadilo mi, jak na mě všichni civí, hlavně chlapi. Proto jsem byla celé dny raději zavřená doma. Jako teenagerka jsem nehledala žádnou lásku, žádný vztah. Představa, že budu mít s někým sex mě úplně děsila,“ vypráví Norma.

Zachránil ji manžel
Jenže nakonec potkala svého úžasného manžela Allena, se kterým má dvě děti, syna Dariuse (22) a a dceru Claru (19). „Můj muž mi hrozně pomohl. Hlavně tím, že mi neustále dával najevo, jak moc se mu moje prsa líbí. Každý den mi opakoval, že jsem pro něj nejvíc sexy žena na světě,“ přiznává Norma.

Na jedné straně můžou být velká ňadra sexy, na straně druhé způsobují spoustu zdravotních problémů – například blokace páteře, migrény... To je jeden z důvodů, proč se spousta „prsatic“ svého outěžku raději vzdá.


Jedno ňadro = 9 kilo
Jenže málokterá z vyvinutých slečen má tak „naložíno“ jako Norma Stitz. Přestože obě její prsa váží kolem 18 kilogramů, o jejich zmenšení neuvažuje. „Občas se mě sice na to lidi ptají, proč to neudělám. Já jim ale řeknu: Zbláznili jste se? Vždyť já ty svoje velký prsa miluju! Díky nim jsem slavná a mám tak pěkný život!“ vypráví žena, která se tak stala hvězdou různých televizních show, estrád a pořadů.

A není žádným tajemstvím, že jenom díky tučným honorářům z televize, si mohla dovolit zaplatit své dceři studium na univerzitě.

Velká podprsenka za velké peníze
Dost peněz Norma bezesporu utratí i za podprsenku. Svou velikost XXXX totiž v běžném butiku asi nenajde. A tak si své „maxi košíčky“ nechává šít na míru. Jednoduché s prádlem to zaručeně nebude mít ani Češka s největšími přírodními ňadry - Milena Veleba z Ústí nad Labem - která má obvod hrudníku 122 centimetrů a každé její prso váží 6 kilogramů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 200