Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nahý a opilý se probudil v cizí posteli

Některé opilecké historky jsou skutečně legrační, ovšem ne pro zúčastněné.

Tak to byla noc, na kterou australský turista asi nikdy nezapomene. Respektive na ostudu, kterou zažil. Extrémně opilý a úplně nahý se ztratil v novozélandském hotelu, kde bydlel. Zapadl tedy do pokoje – pochopitelně cizího.

Devětadvacetiletý Australan se na flámu seznámil se ženou a šel s ní do hotelu v letovisku Queenstownse, jenže uprostřed noci vstal a začal se procházet po hotelu až zabloudil do pokoje, kde spal jiný pár.

„Byl trochu překvapen, že jsou v jeho pokoji dva lidé, ale moc to neřešil. Padl do postele a usnul,“ řekl seržant Steve Watt deníku Southland Times.

Než vetřelec usnul vystrašená žena našla útočiště v koupelně zatímco její manžel šel zburcovat hotelový personál. Když personál opilce konečně probudil, nemohl si nešťastník vzpomenout u koho bydlí ani na číslo pokoje.

Jelikož postrádal oblečení, neměl ani peněženku a průkaz totožnosti. Policie ho tedy odvezla do jeho bydliště oblečeného do hotelového županu. Hotel byl tak šlechetný, že po něm nepožadoval zaplatit útratu. „Bylo to celé dost legrační,“ uzavřel zprávu Watt.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 148