Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Spodní prádlo, které vytvaruje i muže

Miliony žen používají speciální spodní prádlo, aby si vylepšily vzezření svých choulostivých partií. Zejména pak ty, jež zápasí s celulitidou, si moderní druhy prádla nemohou vynachválit.

Tvary jako ze škatulky
Teď se ale na pěknější zadní partie mohou těšit i muži. Již brzy se začne prodávat spodní prádlo určené právě pro ně, jehož cílem je mimo jiné pomoci štíhlejší siluetě těla a na pohled zpevnit zadek i hýždě. Speciální tvary samozřejmě trochu pomohou i tam vpředu.

Spodní prádlo pro muže značky Equmen je samozřejmě určeno pro všechny ty, kterým na jejich postavě opravdu záleží a zrovna nejsou v té úplně nejlepší kondici.

Zároveň si nechtějí odpustit nošení upnutých džínů, kterým muži holdují stále více. Se trenýrkami vybavenými kompresní technologií budou i ti poněkud tělnatější vypadat skoro jako Christiano Ronaldo.

magazin.cz

Tím ale výhody tohoto spodního prádla nekončí. Zástupci společnosti tvrdí, že jejich výrobek dokáže výborně regulovat teplo a držet vlhkost v přijatelných mezích.

Trend zeštíhlování
Spodní prádlo navazuje na zeštíhlovací řadu Equmenu. Již před několika měsíci firma představila zvláštní vestu, kterou si muži navlečou na tělo a jež jim zvýrazňuje hrudník a naopak pomáhá zakrýt přetékající boky.

Equmen samozřejmě není jedinou firmou, která se snaží mužům pomoct s jejich intimními partiemi. Například Calvin Klein má pro tyto účely zřízenou řadu „Body Boost“.

Podobné výrobky ale nejsou zadarmo. Equmen je bude nabízet za cenu kolem pětatřiceti liber, což je zhruba tisíc korun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 96