Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: michaeljackson.com

Tajil Michael Jackson dalšího syna?

Se smrtí Michaela Jacksona je stále spojena velká spousta otazníků. Šetří se například důvody jeho smrti. Nyní však vyplulo na povrch, že má pravděpodobně syna, o kterém za jeho života věděl málokdo.

Množící se spekulace
Jmenuje se Omar Bhatti a je mu pětadvacet let. Při posledním rozloučení s Jacksonem přitom seděl v první řadě, hned vedle rodinného klanu. To samozřejmě hned vyvolalo četné otázky a spekulace.

magazin.cz

Svědci se shodují, že vypadal jako člen rodiny a že je Jacksonovi velmi podobný. Má tmavou kůži a je profesionálním tanečníkem. Sám přitom tvrdí, že jeho údajný otec měl problémy s drogami, a tak vyrůstal s otcem nevlastním.

Podle nejpravděpodobnějších spekulací je Omar Bhatti produktem jedné vášnivé noci mezi Jacksonem na vrcholu slávy v roce 1984 a norskou ženou jménem Pia.

Jakmile se Michael dozvěděl, že z jednoho krátkého románku vzešlo něco více, měl údajně poslat dva své zaměstnance a dostatek peněz, aby svobodné matce s výchovou hocha pomohli. V podstatě tak připustil, že dítě sám vychovávat nedokáže nebo aspoň nechce.

Jackson to přiznal
Malý Omar se se svým pravděpodobným otcem setkal ve dvanácti letech v Tunisku. Michael byl tehdy ohromen jeho tanečními schopnostmi. Netrvalo dlouho a vzal ho i s jeho rodinou na svůj ranč Neverland. Tam Omar několik let žil a Jackson se o něj staral jako o svého.

Michael měl před pěti lety několika svým přátelům přiznat, že Omar je jeho synem. Ten chce nyní podstoupit biologické testy, aby se konečně ukázala pravda.

Michaelův bratr Jermaine tvrdí, že rodina proti Omarovi rozhodně nic nemá, a pokud se ukáže, že je skutečně synem popového krále, bude přijat do širokého klanu.

A samozřejmě těžit z náhle nabyté slávy, kterou by jako pětadvacetiletý profesionální tanečník a umělec mohl náležitě zužitkovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 164