Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: equustheplay.com

Daniel Radcliffe. Je, nebo není homosexuál?

Daniel Radcliffe miluje, když si o něm lidé myslí, že je homosexuál. Pravidelně po svých homosexuálních kamarádech chce, aby procházeli gay internetové portály a hledali o něm drby.

Hvězda z filmové série o Harrym Potterovi přiznává, že si spousta lidí zvenčí myslí, že je homosexuál. Hlavně kvůli jeho afektovanému chování. Ale tyto komentáře ho vůbec nevyvádějí z konceptu.

Mladý herec o sobě tvrdí, že je úplně fascinovaný tím, že by mohl být považován za homosexuála. Dokonce nutí své přátele, aby na společenských blozích vyhrabávali klepy o jeho homosexuální orientaci.

Má na to obličej
"To je skvělé. Vyrůstal jsem mezi lidmi s touto orientací a pohyboval se mezi nimi celý svůj život. Díky tomu si někteří lidé, které potkávám, myslí, že jsem gay. Já si myslím, že to je úžasné," říká Radcliffe pro portál Moviefone.com.

"Je vždycky dobré nechat jim jejich dohady. Já sám na žádné blogy nebo chaty ani na nic podobného nechodím, ale mí přátelé jsou pro ně noční můrou. Někdo tam dokonce prohlásil ‚Daniel Radcliffe je gay. Má na to obličej!'" uzavírá herecká hvězda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 179