Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Reuters

Byl Michael Jackson zabit? Jak zemřel?

Policie vyšetřuje Jacksonovu smrt jako zabití, důkazy může vydat podzemní krypta!

Pokud se ukáže, že lékař podal Michaelu Jacksonovi (†50) smrtelnou dávku ilegální drogy, mohlo by následovat obvinění z vraždy druhého stupně, tedy zabití. Jsou o tom přesvědčeni losangelští policisté, kteří úmrtí "krále popu" vyšetřují.

Vyšetřování se zaměří na kardiologa dr. Conrada Murrayho (51), který byl u Jacksona v okamžiku, kdy zpěvákovi selhalo srdce.

Jsou důkazy?
Webové stránky TMZ také uváději, že policie vyšetřuje užívání Propofolu, předoperačního anestetika. Domnívají se, že právě tato látka byla "primární příčinou Jacksonovy smrti".

Dr. Murray, který v Kalifornii nemá povolení předepisovat omamné látky, byl vyslýchán policií za přítomnosti právníků. Sám tvrdí, že při výslechu vše vysvětlil a z podezření se očistil. Murray byl Jacksonovým osobním lékařem a očekávalo se, že ho bude doprovázet i na londýnském turné.

Zdroje z losangeleské policie ale teď tvrdí, že proti kardiologovi mají řadu přesvědčivých důkazů.

Odložený pohřeb
Pokud je pravdivá informace, že Jacksonovo tělo je zatím uchováváno v chlazeném boxu v podzemní kryptě losangeleského hřbitova Forest Lan, mohlo by poskytnout další důkazy.

Tuto domněnku potvrzují i sdělení Jacksonovy rodiny, která Michaelův pohřeb raději odložila, než aby tělo muselo být později kvůli policejnímu vyšetřování exhumováno. Rodina také čeká na výsledky druhé pitvy, kterou si objednala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 529